Laden Evenementen

door Charo Durán 

https://www.zangschoolcanto.nl/home

‘Jezelf zijn.’ Het zijn grootse woorden, met een nog grotere betekenis. Maar jezelf zijn, hoe doe je dat? Wie ben je, onder al je lagen van persoonlijkheid, patronen en mechanismen? Het zijn vragen, waarop het antwoord misschien niet in woorden is te vangen, maar wel te ervaren binnen onszelf.

In deze dagworkshop word je uitgenodigd op onderzoek te gaan naar jezelf, langs de denkconstructies heen, zachtjes de aangeleerde patronen losser wekend. Zodat je meer in het domein van Zijn bent, dan in het domein van Denken. Het zijn de meest natuurlijke, soms onbewuste fysieke processen die ons naar een diepere laag van Zijn brengen, waar tegelijkertijd ons bewustzijn groter is. We doen dit door middel van de drie-eenheid  Stem, Adem & Lijf.

Breathwork: bewust ademen, diep, vol en verbonden. Stembevrijding: Stem geven aan hoe het voelt in jou, onvoorwaardelijk.

Lijf: jouw (overlevings)systeem leren kennen en hoe jouw gedachten, emoties, fysieke sensaties er vervolgens uitzien, aan de hand van de wetenschap over het autonoom zenuwstelsel, de Poly Vagaal Theorie.

Die heel fysieke, menselijke uitingen zoals stemklank, adem en ons lichaam blijken keer op keer de meest directe ingang tot ons Zelf.

In deze ééndaagse workshop maak je kennis met de drie-eenheid van Stem, Adem & Lijf. Je ervaart de kracht van deze eenheid in jezelf en zet een mooie eerste stap in het leren kennen van jezelf op een belichaamde manier. Het is tevens een goede kennismaking, als je interesse hebt in het Traject wat in september 2023 weer start.

Wanneer: 22 mei     10.00 – 16.30 uur

Investering: €135

Leeftijd: 25-100 jaar

Aanmelden: info@zangschoolcanto.nl

Charo Durán is zangeres, zangdocent, stembevrijder en ademcoach.

DELEN IS LIEF!