Laden Evenementen

In Frankrijk stuitte ik ‘toevallig’ op een eenvoudige, effectieve methode van zelfbehandeling: Neural Stimulation.  Een complementaire, natuurlijke techniek die het immuunsysteem versterkt, meer energie geeft en stress gerelateerde aandoeningen helpt bestrijden. Door de combinatie van een paar gemakkelijk te onthouden grepen stimuleer je vitale punten op je hoofd en langs je ruggengraat. Elk punt is via het zenuwstelsel verbonden met specifieke organen en systemen. Het enige wat je ervoor nodig hebt om jezelf dit cadeau te geven, is vijf minuten per dag – en je eigen handen! Uit eigen ervaring kan ik je zeggen: het werkt als een trein.

Neural Stimulation werd 30 jaar geleden ontwikkeld en wordt wereldwijd onderwezen door Manos sin Fronteras (Handen zonder Grenzen), een organisatie die zich inzet voor wereldvrede.

Aansluitend op de Geluksroute geef ik op donderdag 10 februari een extra workshop Neural Stimulation level 1; de dag daarna (vrijdag 11 februari) is de follow up: de workshop Neural Stimulation level 2.

Data:          level 1: donderdag 10 februari 19.30 – 21.30

Level 2: vrijdag 11 februari 19.30 – 21.30

Deelname:   € 25 per workshop

Aanmelden/info: annemarie@jebentnuhier.nl