Laden Evenementen

door Annemarie van Tijen

In Frankrijk stuitte ik op een eenvoudige, effectieve methode van zelfbehandeling: Neural Stimulation.  Een complementaire, natuurlijke techniek die het immuunsysteem versterkt, meer energie geeft en stress gerelateerde aandoeningen helpt bestrijden. Door  de combinatie van een paar gemakkelijk te onthouden grepen stimuleer je vitale punten op je hoofd en langs je ruggengraat. Elk punt is via het zenuwstelsel verbonden met specifieke organen en systemen. Het enige wat je ervoor nodig hebt om jezelf dit cadeau te geven, is vijf minuten per dag – en je eigen handen! Uit eigen ervaring kan ik je zeggen: het werkt als een trein (lees ook mijn blog over dit onderwerp).

In deze workshop leer je het eerste level en worden de vitale punten geactiveerd. Aansluitend kun je een week later het tweede level volgen, om effectiviteit en mogelijkheden nog te vergroten. Samen vormen de workshops een mini-cursus.

Enkele reacties van cursisten:

‘Neural Stimulation is voor mij een fijne, korte en eenvoudige manier en mooie aanvulling op alle verschillende technieken die ik inzet, om mijn zelfgenezing te optimaliseren. Tijdens de mini-cursus maak je kennis met de eenvoudige theorie en is er vooral ruimte om het ter plekke te ervaren in een rustige meditatieve setting. 

Sinds de cursus is er geen dag voorbij gegaan, zonder zelf de Neural Stimulation oefening toe te passen. Ik kan niet meer zonder!’

‘Het voelt als een heel aparte, subtiele energie. Het leert me ook mijn (nog gebrekkige) kanaalstroom (bij ruggenmerg) te voelen, wat mij eerder minder goed lukte. Fijn, dit zo op weg kunnen zijn. Als het zover is met een vervolgsessie, wil ik daar weer graag bij zijn.’

‘Tijdens de workshops heb ik de kracht van Neural Stimulation ervaren en ik wil er graag meer vertrouwd mee raken!’

Neural Stimulation werd 30 jaar geleden ontwikkeld en wordt wereldwijd onderwezen door Manos sin Fronteras (Handen zonder Grenzen), een organisatie die zich inzet voor wereldvrede.

Datum:                 vrijdag 4 februari 19.30 – 21.30 uur

Deelname:             € 25

Aanmelden: annemarie@jebentnuhier.nl