Laden Evenementen

Mijn leven tot nu toe is een onvergetelijke reis geweest, rijk aan prachtige en intense ervaringen, ontmoetingen en levenslessen over de gehele wereld. De huidige wereld vind ik vaak hectisch en overweldigend, gevuld met constante prikkels. Het is gemakkelijk om hierin verstrikt te raken. Voor mij is de natuur altijd een constante bron van rust en bezinning geweest, vooral op die drukke momenten. Zelf heb ik een bijzondere band met de woestijn, de betoverende Kennemerduinen en de kust van Nederland.

Ik geloof dat onze verbondenheid met de natuur essentieel is, en daarom voelt het werken met lichaam en geest in harmonie met de natuur voor mij zo natuurlijk en kalmerend aan.

Sinds een aantal jaren geef ik met heel veel plezier sportles aan senioren in de buitenlucht. Door naar ieder individueel te kijken kun je ontdekken of de balans tussen hoofd, hart en lichaam in evenwicht is. Ik kijk naar je ademhaling, hoe je beweegt en hoe jouw houding eruitziet. Door te bewegen en nieuwsgierig te observeren kunnen we ontdekken waarom jouw lichaam soms stagneert. En wat jij nodig hebt om je weer vitaal in je lijf te voelen. Als je nieuwe mogelijkheden in je lichaam ontdekt, werkt dat ook door op andere vlakken. Er komen nieuwe gevoelens, nieuwe gedachten, het is als het ware een ontdekkingsreis naar jezelf.

Naast mijn praktijk Holistische massage en coaching aan de Zijlweg 67 geef ik ook Natuurlijk bewegen voor 60+ bij “Je bent nu hier”.

Je lichaam gaat als we ouder worden veranderen. Je daar bewust van worden, aandacht aan geven, zorgt voor een positief inzicht, in wat je wel allemaal kan. Tijdens de les gaan we doormiddel van subtiele oefeningen en o.a. het gebruik van de BackMitra® strip waarmee je gericht druk op de wervelkolom uitoefent, zorgen voor een verbeterde uitlijning van de wervels.  Hierdoor ontspannen de rugspieren, verbetert de bloedstroom en je voelt meer ruimte in je lijf. Wat zorgt voor een vitaler en fijner gevoel in je lijf en dus ook in je dagelijks leven.

Je bent van harte welkom in de fijne ruimte bij “Je bent nu hier” aan de Zijlweg 46 in Haarlem

Wanneer: woensdag  16.30-17.30 en 18.00-19.00uur
Proefles gratis
10 strippenkaart 125 euro

Aanmelden of informatie:

caja@natuurlijkcaja.nl

DELEN IS LIEF!