Laden Evenementen

met Leonie Stekelenburg

Klimaatverandering, oorlogsdreiging… grootse thema’s. Word jij er wel eens bang of bevroren van? Voel je je eenzaam met die gevoelens? Je mag bang zijn. We zijn kwetsbaar. Daarin zijn we samen, je bent je niet alleen.

Het lijkt alsof we ons niet zo goed raad weten in samen zijn met angst: zelf niet en met elkaar niet.

Hoe kun je er nou op zo’n manier samen mee zijn dat het mag ontdooien, ontladen. Dat diepere verbinding ontstaat en je je niet meer alleen voelt. Dat liefde gaat stromen, en goede ideeën komen, van wat jij zou kunnen doen, wat je samen zou kunnen doen. Hierin wil ik iets bieden. Een veilige bedding voor een oefengroep, support tribe, Sangha.

Ik heb een achtergrond in Mindfulness, energetisch en somatisch lichaamswerk (Levine; Bessel vd Kolk), adem- en psoaswerk die ik combineer met inzicht uit de polyvagaaltheorie (zenuwstelsel en dreiging) en hechtingspsychologie. Dit alles zet ik in om te helpen ontdooien, ontladen, co-reguleren en verbinden.

Start groep: vrijdag 29 maart 20.00-21.30 (Je kunt ook online meedoen)

Kennismakingsprijs: €10 per losse keer in maart/april, daarna strippenkaart (4x voor €40). Neem contact op als er een tegemoetkoming nodig is.

Aanmelden/info:  leonie@servinglife.nl

DELEN IS LIEF!