Laden Evenementen

door Annemarie van Tijen

In Frankrijk stuitte ik ‘toevallig’ op een eenvoudige, effectieve methode van zelfbehandeling: Neural Stimulation.  Een complementaire, natuurlijke techniek die het immuunsysteem versterkt, meer energie geeft en stress gerelateerde aandoeningen helpt bestrijden. Door de combinatie van een paar gemakkelijk te onthouden grepen stimuleer je vitale punten op je hoofd en langs je ruggengraat. Elk punt is via het zenuwstelsel verbonden met specifieke organen en systemen. Het enige wat je ervoor nodig hebt om jezelf dit cadeau te geven, is vijf minuten per dag – en je eigen handen! Uit eigen ervaring kan ik je zeggen: het werkt als een trein.

Lees ook mijn eerdere blog hierover.

Natuurlijk bleef het niet bij deze eerste kennismaking: ik werd opgeleid tot gekwalificeerd teacher en mag nu als allereerste in Nederland deze techniek ook aan anderen leren. Deelnemers die de minicursus al volgden, zijn heel enthousiast! En het mooie is: behalve jezelf kun je, als je dat wilt, met level 1 ook je naasten behandelen en met level 2 mede de mensen daarbuiten – tot wel 20 per dag. Dieren en planten behoren ook tot je mogelijkheden.

In deze workshops krijg je uitleg, ervaar je een behandeling en worden de vitale punten geactiveerd.

Neural Stimulation werd 30 jaar geleden ontwikkeld en wordt wereldwijd onderwezen door Manos sin Fronteras (Handen zonder Grenzen), een organisatie die zich inzet voor wereldvrede.

Datum: vrijdag 20 mei:                 19.30 – 21.30 uur

Deelname: € 26,50

Aanmelden: www.jebentnuhier.nl