ONZE CURSUSSEN

NIEUW!! Bewegen met NatuurlijkCaja

met Caja

Last van je rug en schouders? Subtiele oefeningen met o.a. de BackMitra-strip creëeren meer bewegingsvrijheid van de rug en schouders, verbeteren de ademhaling en zorgen voor meer algehele ontspanning.

Data & kosten

Wanneer: vanaf donderdag 17 januari 2024 elke woensdag:

16.30 – 17.30 & 18.00-19.00

Meer informatie & aanmelden: caja@natuurlijkcaja.nl

Of stuur mij een bericht via 0614911232

 

Pilates met Lian de Kok

met Lian de Kok

Mag ik me even voorstellen? Lian de Kok… bezeten van Pilates en al vele jaren actief als Pilates- en Barredocent. Leuk om dit ook in mijn buurtje te gaan doen! Mijn missie: jou in je lijf krijgen, je bewust te maken van alles wat er in jouw lijf gebeurt, dat wat er (nog) staat te gebeuren – en te genieten van dat proces. We trainen met name je core en behalve sterker, wordt hierbij ook je houding verbeterd. De Pilates Ground Control leent zich ook goed voor mensen met blessures en zal hen alsnog een effectieve training bieden.

Ik ben opgeleid door Debbie Jenner en heb daar geleerd dat ieder lichaam anders is en dus een andere aanpak verdient.  Vandaar de ‘small group’ trainingen van maximaal 10 mensen: veel aandacht voor jou dus! We trainen rustig en beheerst maar vergis je niet… dit vraagt JUIST kracht en techniek en daar ga ik je bij helpen! Wellicht tot snel, ik heb er zin in.

Data & kosten

Wanneer: donderdag
twee lesuren:
17.45-18.45 en 9.00-20.00 uur.

Meedoen: introductieles €10 Tienrittenkaart: €125 (studenten €100)

Aanmelden en info: cjtm.de.kok@gmail.com

Pilatesringen, small balls en matten zijn aanwezig.

Meditatielessen (beginners)

met Annemarie van Tijen 

Maak kennis met onze meditatielessen en merk hoe het is om jezelf als goed te ervaren, precies zoals je op dit moment bent, in plaats van ‘niet goed genoeg’.  Een groter reservoir aan te boren, waardoor spanningen kunnen wegvloeien en creativiteit gaat stromen. Alles er te laten zijn, zonder je daar druk over te maken. Meditatie is een verademing…

Samen met anderen mediteren is niet te vergelijken met hoe dat in je eentje is, bijvoorbeeld met een app. Het gaat gemakkelijker in de studio, ‘je komt er beter in’, hoor ik vaak. De mooie, warme trillingen van de klankschalen helpen je daar nog eens extra bij.

Data & kosten

Wanneer: woensdag 20.00–21.15

Leskaart: €105,00 (8 lessen, 10 weken geldig)

Aanmelden/info: annemarie@jebentnuhier.nl of 0649749862

De lessen zijn ook online te volgen.

Wil je liever een persoonlijke coaching, of graag (bijvoorbeeld met een groepje) mediteren op locatie? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Yoga+ met SuZen

met Susan Wouters www.suzenyoga.nl

Kom wekelijks weer even helemaal terug bij jezelf… en volg de les die op dat moment bij je past! De yogalessen van de veelzijdige SuZen hebben alles in zich.

Op woensdagochtend ligt de aandacht bij mobility, oftewel het makkelijker en soepeler bewegen van de gewrichten. Daartoe doen we gecontroleerde oefeningen, die de bewegingscapaciteit van bijvoorbeeld heupen, knieën, polsen of nek vergroten. En dat neem je mee in je dagelijks leven. Ook heel fijn voor mensen die veel achter de computer zitten!

Data & kosten

Wanneer: woensdag:   Yoga+mobility    9.30 uur

zaterdag:  Yoga+breathwork 9.00 uur

Tienrittenkaart €125,00 Proefles gratis!

Aanmelden/info: via Whatsapp  0618969295
De lessen van SuZen zijn ook online te volgen.