ONZE CURSUSSEN

NIEUW! Pilates met Lian de Kok

met Lian de Kok

Mag ik me even voorstellen? Lian de Kok… bezeten van Pilates en al vele jaren actief als Pilates- en Barredocent. Leuk om dit ook in mijn buurtje te gaan doen! Mijn missie: jou in je lijf krijgen, je bewust te maken van alles wat er in jouw lijf gebeurt, dat wat er (nog) staat te gebeuren – en te genieten van dat proces. We trainen met name je core en behalve sterker, wordt hierbij ook je houding verbeterd. De Pilates Ground Control leent zich ook goed voor mensen met blessures en zal hen alsnog een effectieve training bieden.

Ik ben opgeleid door Debbie Jenner en heb daar geleerd dat ieder lichaam anders is en dus een andere aanpak verdient.  Vandaar de ‘small group’ trainingen van maximaal 10 mensen: veel aandacht voor jou dus! We trainen rustig en beheerst maar vergis je niet… dit vraagt JUIST kracht en techniek en daar ga ik je bij helpen! Wellicht tot snel, ik heb er zin in.

Data & kosten

Wanneer: vanaf donderdag 5 oktober twee lesuren: 17.45-18.45 en 9.00-20.00 uur.

Meedoen: introductieles €10     Tienrittenkaart: €125 (studenten €100)

Aanmelden en info: cjtm.de.kok@gmail.com

Pilatesringen, small balls en matten zijn aanwezig.

Meditatielessen (gevorderden)

met Annemarie van Tijen 

Meditatie krijgt in onze tijd steeds meer de waardering die het verdient. In een wereld waar drukte en stress steeds meer gemeengoed lijken te worden, is het een prettige manier om te gronden, te verwerken, ontladen en nieuwe energie op te doen, wat effect heeft op allerlei gebieden van je leven. Zo van binnen, zo van buiten…

In de lessen beoefenen we mooie meditatietechnieken, die leiden tot het ervaren van meer geluk, inzicht en een basisgevoel van rust, waar je steeds weer naar terug kunt keren.

Bij de lessen maak ik gebruik van klankschalen en moonbowls, die je met hun trillingen en resonanties op een  aangename manier helpen om tot een dieper niveau te komen. Een goede vertrouwdheid met meditatie is nodig om met deze avonden mee te kunnen doen.

In de afgelopen vijfentwintig jaar mocht ik al heel veel mensen begeleiden; dankbaar daarvoor!

.

Data & kosten

Wanneer: woensdag 20.00–21.15

Leskaart: €105,00 (8 lessen, 10 weken geldig)

Aanmelden/info: annemarie@jebentnuhier.nl of 0649749862

De lessen zijn ook online te volgen.

Wil je liever een persoonlijke coaching, of graag (bijvoorbeeld met een groepje) mediteren op locatie? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Yoga+ met SuZen

met Susan Wouters www.suzenyoga.nl

Kom wekelijks weer even helemaal terug bij jezelf… en volg de les die op dat moment bij je past! De yogalessen van de veelzijdige SuZen hebben alles in zich.

Data & kosten

Wanneer: woensdag:   Yoga+mobility    9.30 uur

zaterdag:  Yoga+breathwork 9.00 uur

Tienrittenkaart €125,00 Proefles gratis!

Aanmelden/info: via Whatsapp  0618969295
De lessen van SuZen zijn ook online te volgen.