ONZE CURSUSSEN

NIEUW!! NIEUW! Natuurlijk Bewegen voor 60+

met Caja

Naast mijn praktijk Holistische massage en coaching aan de Zijlweg 67 geef ik ook Natuurlijk bewegen voor 60+ bij “Je bent nu hier”.

Je lichaam gaat als we ouder worden veranderen. Je daar bewust van worden, aandacht aan geven, zorgt voor een positief inzicht, in wat je wel allemaal kan. Tijdens de les gaan we doormiddel van subtiele oefeningen en o.a. het gebruik van de BackMitra® strip waarmee je gericht druk op de wervelkolom uitoefent, zorgen voor een verbeterde uitlijning van de wervels.  Hierdoor ontspannen de rugspieren, verbetert de bloedstroom en je voelt meer ruimte in je lijf. Wat zorgt voor een vitaler en fijner gevoel in je lijf en dus ook in je dagelijks leven.

Je bent van harte welkom in de fijne ruimte bij “Je bent nu hier” aan de Zijlweg 46 in Haarlem

Data & kosten

Wanneer: elke woensdag

16.30 – 17.30 & 18.00-19.00

Proefles gratis
10 strippenkaart 125 euro

Meer informatie & aanmelden: caja@natuurlijkcaja.nl

Of stuur mij een bericht via 0614911232

Pilates met Lian de Kok

Ik ben al vele jaren actief als Pilates- en Barredocent. Mijn missie: jou in je lijf krijgen, je bewust te maken van alles wat er in jouw lijf gebeurt, dat wat er (nog) staat te gebeuren – en te genieten van dat proces. We trainen met name je core en behalve sterker, wordt hierbij ook je houding verbeterd. De Pilates Ground Control leent zich ook goed voor mensen met blessures.

Ik ben opgeleid door Debbie Jenner en heb daar geleerd dat ieder lichaam anders is en dus een andere aanpak verdient.  Vandaar de ‘small group’ trainingen van maximaal 10 mensen: dat betekent extra veel aandacht voor jou. We trainen rustig en beheerst maar vergis je niet… dit vraagt JUIST kracht en techniek en daar ga ik je bij helpen!

Data & kosten

Wanneer: elke dinsdag twee lesuren:
17.45-18.45 en 19.00-20.00u

elke donderdag twee lesuren: 17.45-18.45 en 19.00-20.00u

Meedoen:              introductieles €10    Tienrittenkaart: €125 (studenten €100)

Aanmelden en info: cjtm.de.kok@gmail.com 

NB: Pilatesringen, small balls en matten zijn aanwezig

NIEUW! Support- en oefentribe: je mag bang zijn, je bent niet alleen

met Leonie Stekelnburg

Hoe kun je er nou op zo’n manier samen mee zijn dat het mag ontdooien, ontladen. Dat diepere verbinding ontstaat en je je niet meer alleen voelt. Dat liefde gaat stromen, en goede ideeën komen, van wat jij zou kunnen doen, wat je samen zou kunnen doen. Hierin wil ik iets bieden. Een veilige bedding voor een oefengroep, support tribe, Sangha.

Ik heb een achtergrond in Mindfulness, energetisch en somatisch lichaamswerk (Levine; Bessel vd Kolk), adem- en psoaswerk die ik combineer met inzicht uit de polyvagaaltheorie (zenuwstelsel en dreiging) en hechtingspsychologie. Dit alles zet ik in om te helpen ontdooien, ontladen, co-reguleren en verbinden.

Data & kosten

Wanneer: vrijdag 29 maart 20.00-21.30 (Je kunt ook online meedoen)

Tijd: 20.00u – 21.30

Kennismakingsprijs: €10 per losse keer in maart/april, daarna strippenkaart (4x voor €40). Neem contact op als er een tegemoetkoming nodig is.

Aanmelden & info:  leonie@servinglife.nl

Meditatielessen (gevorderden)

met Annemarie van Tijen 

Meditatie krijgt in onze tijd steeds meer de waardering die het verdient. In een wereld waar drukte en stress steeds meer gemeengoed lijken te worden, is het een prettige manier om te gronden, te verwerken, ontladen en nieuwe energie op te doen, wat effect heeft op allerlei gebieden van je leven. Zo van binnen, zo van buiten…

In de lessen beoefenen we mooie meditatietechnieken, die leiden tot het ervaren van meer geluk, inzicht en een basisgevoel van rust, waar je steeds weer naar terug kunt keren.

Bij de lessen maak ik gebruik van klankschalen en moonbowls, die je met hun trillingen en resonanties op een  aangename manier helpen om tot een dieper niveau te komen. Een goede vertrouwdheid met meditatie is nodig om met deze avonden mee te kunnen doen.

In de afgelopen vijfentwintig jaar mocht ik al heel veel mensen begeleiden; dankbaar daarvoor!

.

Data & kosten

Wanneer: woensdag 20.00–21.15

Leskaart: €105,00 (8 lessen, 10 weken geldig)

Aanmelden/info: annemarie@jebentnuhier.nl of 0649749862

De lessen zijn ook online te volgen.

Wil je liever een persoonlijke coaching, of graag (bijvoorbeeld met een groepje) mediteren op locatie? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Yoga+ met SuZen

met Susan Wouters www.suzenyoga.nl

Kom wekelijks weer even helemaal terug bij jezelf… en volg de les die op dat moment bij je past! De yogalessen van de veelzijdige SuZen hebben alles in zich.

Op woensdagochtend ligt de aandacht bij mobility, oftewel het makkelijker en soepeler bewegen van de gewrichten. Daartoe doen we gecontroleerde oefeningen, die de bewegingscapaciteit van bijvoorbeeld heupen, knieën, polsen of nek vergroten. En dat neem je mee in je dagelijks leven. Ook heel fijn voor mensen die veel achter de computer zitten!

Data & kosten

Wanneer: woensdag:   Yoga+mobility    9.30 uur

zaterdag:  Yoga+breathwork 9.00 uur

Tienrittenkaart €125,00 Proefles gratis!

Aanmelden/info: via Whatsapp  0618969295
De lessen van SuZen zijn ook online te volgen.